LONDON DAG 4 och 5


Vi började dag 4 med att gå upp tidigt för att klättra upp i St. Pauls cathedral. Där inne fick man inte ta kort och högst upp fick vi inte komma pga reparationer. Men här är utsikten från den högsta punkten vi kom upp på.

Vi tog oss till Buckingham palace. Trodde det skulle vara vaktavlösning med icke.
Staty och London eye vid buckingham palace.

Åt jätte god pasta på Café rouge utanför Harrods. Här är jag i rulltrappan på Harrods. Det ända kortet vi har därifrån tyvärr haha.

Sedan delade vi på oss, jag och mamma gick på marknader. Här kollar jag på kartan vart vi ska gå från Covent garden market.

Vi tog tunnelbanan mot Marc by Marc Jacobs butiken i Mayfair. Men tror ni inte att dom håller på att renovera butiken så att man inte får gå in och handla! Så typiskt att vi fick vända i dörröpningen.. Argh. Då blev jag sur.
Vi tog lite kort vid en telefonkiosk. Den i bakgrunden ringde, tur att vi inte svarade va. Jag tänker såklart på filmen Phone booth. Usch.

Jag blev lite gladare när vi stannade för att fika på...

Starbucks! Sedan åkte vi hem och åt på Italiensk restaurant. Gott.

Dag 5. Vi hade bara förmiddagen på oss att göra vad vi ville så vi tog oss till tunnelbanan.

Mot Portobello road.

Det var lite förortskänsla. Tunnelbanorna var inte lika fina. Skräpigt.

Promenerade på Portobello road. Ett tips är att gå på marknader på söndagar i London. Då är det mycket stånd överallt. Det var det inte den här dagen tyvärr. Ps. Kolla påsen på min arm (conversen).
Det var Notting-Hill-Films-Känsla i kvarteren. Jättefina hus och gator.

Vi skyndade oss att äta fish and chips. Sedan tog vi tåget till flygplatsen och jag fastnade i säkerhetskontrollen. Det var nog min dragkedja på tröjan.. Vi SPRANG till flyget, i onödan. De hade inte ens börjat boarda än. Och vi som trodde flyget hade gått.
Sen kom vi hem till Sverige. London = Klart slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0