It´s the moment to live

Så här taggad är jag nu:

Snart ser det ut såhär:

HEJDÅÅÅ

SHOP TIL U DROP

Igår var jag med min Hanna i Göteborg. Efter lite kinamat, mycket knök och många skratt åkte vi därifrån, med händerna fulla av påsar! Ojoj, vad vi shoppade! Tur att en del var på rean!


Just nu packar jag till nyår som jag ska fira med ett par vänner! GOTT NYTT ÅR I FÖRSKOTT!!!!
-

TJAJJJJJAR


Underbara vänner! Bilden är från glöggkvällen vi hade nyss, snart blir det ner till stan för att käka indiskt med samma gäng, gott!

MOVIE TIME


Lite av helgens underhållning: gudfadern. Har även hunnit med en av de längsta sovmornarna i mitt liv och lite träning, helt okej!

FROM THE LAST TO THE FIRST


HEY
kände att jag lät lite deppig i förra inlägget och det var inte min mening, det är ju trots allt jul snart! Jul med bak, familj, vänner, godis, mat, klappar, tv, gröt osv osv, inte helt fel! framförallt är det snaaaaaart jullov!


SUMMER OF 69'att träffa sina vänner en solig sommardag och äta världens största tårta, spela fotboll bara på skoj, snacka natten lång, åka longboard, göra listor på snyggaste killarna, orientera, gunga, tugga tuggummi, smörja in sig i solkräm, använda solglasögon, äta glass, sola, bada, cykla, skratta är saker som jag saknar i mitt liv just nu! snaaaaaart sommar igen.

NÄR ALLT ÄR MISERABELT


-
för jag blir så dum av dig
säg bara till när var hur
visst det är väl dumt av mig
men jag blir som blind, jag blir som stum
jag borde nog lugna mig
dom kommer döma mig
du lär väl lämna snart och här står jag kvar
för jag blir så
dum av dig


SNYGGA

ni är så grymt söta och allmänt bäst. glöm aldrig det!

HOPPLA


Fin bild, minus min röda näsa och lite misslyckad tajming, men som sagt, FIN!

matkön idag var typ 40 meter lång. i don't like it! och såhär såg det ut:

beste ven


INTRESSEANMÄLAN


Hej det här är jag, Sara/Piggy/Schmidt/Schmutt eller vad jag nu kallas. Jag lever för att vara lycklig vilket är mitt största mål i livet. Runtomkring mig vill jag ha människor jag älskar, fast en katt med namn Frisse/Frasse/Fnasse skulle inte vara fel. Helst en unge som aldrig växte. Varför skriver jag här? Jo, jag vill kunna få ut funderingar och smarta formuleringar ur min hjärna eftersom jag börjar bli så trött på att lyssna på mig själv. Trots detta sitter jag nu och pratar högt för mig själv (SUCK). Jag är rädd för att frisören ska klippa av för mycket av mitt ganska långa hår och jag har tidigare bloggat mer flitigt på denna blogg. Jag är lite intresserad av det mesta, men det jag helst spenderar min alldeles för korta fritid åt är att träna orientering, kompisar (som alla skriver) eller att fota. Tyvärr går det mesta av min fritid åt plugg, vilket jag egenligen borde ägna mig åt nu... nä, nu får det räcka. Vill du veta något mer får du slänga iväg en intresseanmälan eller något. Tschüss.

FRAMTIDSPLANER

Snälla känn lite medlidande, jag sitter och skriver klart mitt arbete i företagsekonomi och det ända jag vill göra är att kasta datorn i backen. Så bra går det.
Förövrigt är det 23 dagar kvar till julafton och jag längtar, men jag längtar nog egentligen mest efter lite ledighet från skolan.
Japp så äre.


Framtidplaner - börja i line dancing med orienteringstjejerna. så här ska vi se ut. NOT.

PS. nu KÖR VI med bloggandet. det får gå som det går. DS

RSS 2.0